Tel.:  + 421 907 518 693, + 421 0903 672 627

banska hodrusa
vin.dom
sumegh
Velky Dur

Realitná kancelária SA REALITY ponúka na prenájom....pre pracovné skupiny...... obytné priestory v dome vo Veľkom Ďure neďaleko Mochoviec.

Cena: 150,00 €/mesiac
Kraj:Nitriansky kraj
Okres:Levice
Obec:Veľký Ďur
Ulica:nezadané
Kategória:Byty
Druh:Garsónka
Úžitková plocha:1 m2
Stav objektu:kompletná rekonštrukcia
Poschodie:0 / 0
Vonk. park. miesto:Áno
Energ. certifikát:neuvedené
 
ID inzerátu:8488007

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária SA REALITY ponúka na prenájom v dome ... garsónku 3x .... vo Veľkom Ďure neďaleko Mochoviec. Plocha: úžitková 20m2. Nachádza sa na prízemí . Dispozíciu bytu tvorí kuchynský výklenok, miestnosť na spanie, kúpeľňa, WC. Podlaha: plávajúca. Steny: omietky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, chladnička. Kúrenie: lokálne pomocou elektriny, nastavenie termostatom. Ostatné vybavenie: televízor, internet. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Cena 150 €/za osobu/mesiac. Minimálne však 2-3 osoby . V cene prenájmu je parkovanie na dvore , terasa, TV, internet, raz do mesiaca upratovanie a výmena obliečok.

Ďalšia možnosť ubytovania je 4 izbový byt. Dispozíciu tvorí : kuchyňa s jedálňou, práčovňa, chodba, štyri izby, dve kúpeľne, dve WC, špajza. Kúrenie je plynové. V cene prenájmu je zabezpečené upratovanie raz do mesiaca s výmenou obliečok, TV, internet. Steny: omietky. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, chladnička. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: internet. Cena 150 €/mesiac/ osoba. Minimálne však 10 ľudí, max.15 ľudí. V cene prenájmu je parkovanie na dvore.

K dispozícii je aj priestranná presklená terasa.

Maklér:

makler
Maklér:Dáša Šebová
Telefón:0903 672 627
E-mail:sebova-ZVNC-sareality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2